От самото си създаване  е част от елита на игралната индустрия

...
От самото си създаване  е част от елита на игралната индустрия
Коментари Харесай

Развлечение от друго измерение с игри от ново поколение… на efbet.com!

От самото си създаване  е част от елита на игралната промишленост в България, като през последното десетилетие се утвърди измежду водачите в предлагането на В последните месеци платформата започва работа и с нов провайдър (бел.ред - доставчик) на слот игри и хазартни оферти в лицето на The Better Platform. Също по този начин родният букмейкър е един от първите, които интегрираха игрите на един от набиращите скорост провайдъри в игралната промишленост.

Нови игри с нов " Extra Bonus ” от efbet

efbet постоянно е разполагал със стотици забавни и новаторски оферти, работейки с някои от най-реномираните снабдители на игри в международен мащаб. 

Един от последните сътрудници в това отношение е The Better Platform, като 30-те игри, създадени от провайдъра, са налични в специфична категория на уеб страницата на българския . 

Игрите бяха пуснати през 2022 година, като се радват на необикновен интерес. Част от тях са: 40 Clover Magic 6 Reels, 100 Clover Magic 6 Reels, 100 Clover Magic, 40 Clover Magic, Candy Madness, 40 Precious Fruits, 20 Clover Magic и други.

Също по този начин потребителите на efbet.com имат достъп и до офертата - Eкстра Бонус Matchplay, обвързана с игрите на " Better Platform ". Това съставлява " кеш
бонус ", удвояващ депозита на консуматори, които са получили специфична покана от платформата.  

Какво съставлява The Better Platform? 

Компанията е основана през 2019 година и главният ѝ предмет на активност е създаване, поддържане, модифициране и лицензиране на игрален програмен продукт за игри в развлекателната и
хазартна промишленост. 

" The Better Platform " възнамерява извънредно събитийна 2023 година, като готви доста изненади, измежду които нови
слот игри, ранообразни шампионати, нови джакпоти и новаторски бонус системи. 

Също по този начин, с изключение на мощно наличие в България, компанията се чака да влезе на пазара в страни като Сърбия, Румъния, Гърция, Испания и Италия! 

efbet припомня, че присъединяване в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в  " Разумно залагане “ на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР